Sunday, July 5, 2009

Fan Projects MP2 Trailer Cancelled!!!!

i dont know if this news is good or bad...for me...it open the market for my trailer to become the only one publish...perhaps in the meantime...you can view the news tru here: http://www.seibertron.com/transformers/news/mp02-ultra-magnus-upgrade-set-cancelled/16401/ (or click to the title)


regarding for the many questions about status of my projects MP2 Trailer, again i inform that it is in rapid protoyping stage...just got news from factory that it will take more 2-3 weeks to finishing it...so while waiting for 2-3 parts arrive...i will let you have some picture of what i already done in this weeks..thnks for being patient guys..

Comments:

Ahmad Zaim said...
macam mana dapat parts parts ni? nak jugak tau:P

July 6, 2009 7:56 AM


Wan de REAL said...
alamak tu banyak nak kena explain tu...tapi maksud parts2 tu parts untuk articulations ker atau parts custom body?

ok parts ni ada yang dari barang atau alat2 tertentu dan ada yang custom sendiri...terlalu meluas...contohya jari2 tu adalah dari zip beg, mata yang transparent tu dari break lamp kereta aku yang dah dipotong, dia punya articulations joints tu dari ball joints yang diimport dari Hobby base Link Japan..

so terlalu banyak untuk dihuraikan..kalu nak tahu lebih lanjut Zaim bleh pay ur visit to my place..any time..


Anonymous said...
dude, i am in need of your expert advise. how can I reach you? - TCracker

July 9, 2009 9:47 AM


Wan de REAL said...
just make a call TC...just make a call....012-2331291


Ahmad Zaim said...
dalam semua Master piece transformers yg mana paling berbaloi beli? Optimus ngan Starscream memang macam out of stock.

July 24, 2009 11:22 AM


Wan de REAL said...
paling berbaloi???hmm..aku rasa mesti la MP4..tak pun MP2?tapi MP4 takkan ruginyer sebab Character Hero...zaman keagungannya takkan habis....

July 26, 2009 4:02 AM


Wan de REAL said...
oh aku lupa zaim...coming soon bulan 8 ni restock alst MP4...harga dalam 600 jer...sapu wei..aku pun sapu lagi huuu..

7 comments:

Ahmad Zaim said...

macam mana dapat parts parts ni? nak jugak tau:P

Wan de REAL said...

alamak tu banyak nak kena explain tu...tapi maksud parts2 tu parts untuk articulations ker atau parts custom body?

ok parts ni ada yang dari barang atau alat2 tertentu dan ada yang custom sendiri...terlalu meluas...contohya jari2 tu adalah dari zip beg, mata yang transparent tu dari break lamp kereta aku yang dah dipotong, dia punya articulations joints tu dari ball joints yang diimport dari Hobby base Link Japan..

so terlalu banyak untuk dihuraikan..kalu nak tahu lebih lanjut Zaim bleh pay ur visit to my place..any time..

Anonymous said...

dude, i am in need of your expert advise. how can I reach you? - TCracker

Wan de REAL said...

just make a call TC...just make a call....012-2331291

Ahmad Zaim said...

dalam semua Master piece transformers yg mana paling berbaloi beli? Optimus ngan Starscream memang macam out of stock.

Wan de REAL said...

paling berbaloi???hmm..aku rasa mesti la MP4..tak pun MP2?tapi MP4 takkan ruginyer sebab Character Hero...zaman keagungannya takkan habis....

Wan de REAL said...

oh aku lupa zaim...coming soon bulan 8 ni restock alst MP4...harga dalam 600 jer...sapu wei..aku pun sapu lagi huuu..