Thursday, August 25, 2011

Selamat Menyambut Eidulfitri/ Happy Eid 2011


email--->wandereal@hotmail.com

Sungguh pelik rasanya post yang paling popular adalah Post Hari Raya tahun lepas....mungkin rata2 pengunjung blog ini ingin melihat kata2 penulis dalam bahasa ibundanya atau melihat apa yang ingin dikatakan...mungkin juga post ucapan hari raya tahun ini akan menerima nasib yang sama...Sungguhpun begitu perhatian kalian semua amat saya hargai..

Setelah lebih 3 tahun blog ini diaktifkan telah banyak cabaran2 getir yang telah diharungi...bagaimanapun syukur kehadrat Ilahi dengan limpah kurnianya ianya masih dapat diteruskan...Tidak tahu sampai bila ia dapat bertahan daripada serangan siber...Walaubagaimana pun De Real Transworks mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepada penyokong dan pendokong blog ini yang masih setia bersama terutamanya daripada bahagian Follower....Tanpa kalian yang memberi perhatian rasanya perjalanan blog ini agak tidak ada nilainya..

Sempena Hari Raya Eidulfitri 2011, ingin diri ini menyusun sepuluh jari memohon kemaafan jika ada salah dan silap samaada kita pernah berjumpa atau tidak, berada dinegara yang sama atau tidak, yang penting keikhlasan permohonan maaf ini dapat ditimbangtara...Sesungguhnya manusia itu tidak lain daripada melakukan kesilapan tanpa disedarinya atau tidak..Maaf Zahir Batin..

"Sesungguhnya kami telah beriman kepada Tuhan kami agar Dia mengampuni kami dari kesalahan-kesalahan kami dan apa-apa yang engkau paksakan melakukannya kepada kami dari sihir. Dan Allah lebih baik dan kekal"
Thahaa 73

4 comments:

.ejat. said...

saya jugak begitu,memohon maaf sekiranya ade buat salah dan silap dan mintak halal kan segala pelajaran yg dperoleh spnajng 2tahun di IKB. selamat hari raya.

Wan de REAL said...

slmat hari raya Jat....sya pon nak minta maaf kalu ada terkasar bahasa atau perlakuan yg kurang senang selama ni...harap kamu bercuti dengan selamat:)

Maximus Prime said...

Hi, this is Jerry from newplanetcybertron.blogspot.com. We met earlier at MITF 2011. Awesome work, bro!!! Keep up the great work.

Ps.: Love Metroplex and Astrotrain. Awesome job!!!

Wan de REAL said...

great to know ure creator of that blog..keep it up ur positiv attitude:)